معرفی گروه علوم محیط زیست

گروه علوم محیط زیست دانشگاه ارومیه  یکی از گروه‌های پژوهشی اصلی و فعال پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه بوده و درحال حاضر دارای دو نیروی تمام وقت پژوهشی می باشد . این گروه در قالب طرح های پژوهشی در جهت ارتقا دانش محیط زیست از طریق انجام تحقیقات خلاقانه و نوآورانه و نیز درجهت رفع مشکلات پیچیده زیست محیطی فعالیت دارد. چند محور پژوهشی اصلی این گروه در ذیل آورده شده است.

- حفاظت آب و خاک

- مهار فرسایش آبی و بادی از طریق روش‌های نوین زیستی از قبیل افزودنی‌ها، تثبیت‌کننده‌ها و تلقیح ریزموجودات خاک‌زی

• ارزیابی آلودگی­های خاک، رسوبات و آب در اکوسیستم­های آبی و خاکی و بررسی سرنوشت آلاینده ها و اثرات آن‌ها بر محیط زیست و موجودات زنده

• ارزیابی تأثیر فعالیت‌های انسانی مانند معدن کاری و کشاورزی بر روی آلودگی آب ها، پساب‌ها و خاک­.

• معرفی و ابداع روش­های نوین با کم‌ترین خطر به‌منظور پالایش گروه­های مختلف آلاینده­ها مانند بکارگیری روش‌های مختلف زیستی

• ارزیابی نقش تالاب های طبیعی در کاهش آلودگی­ها به ویژه در حوزه آبریز دریاچه ارومیه

• کیفیت خاک اراضی کشاورزی

• مدیریت پایدار سیستم‌های اجتماعی-اکولوژیکی

گروه علوم محیط زیست به‌عنوان بستری برای مبادله ایده‌های جدید در زمینه چالش‌های محیط زیستی با تأکید بر حوزه آبخیز دریاچه ارومیه فعالیّت می‌کند. لذا این گروه آمادگی کامل برای هر نوع پاسخ‌گویی و همکاری‌های علمی-پژوهشی را دارد.

مدیر گروه : دکتر بهزاد حصاری

آدرس پست الکترونیک گروه: