فراخوان حمایت ستاد احیا دریاچه ارومیه از پروپوزال‌های پیشنهادی پایان‌نامه دانشگاهی

به استحضار می‌رساند با توجه به اعلام اولویت‌های پژوهشی کارگروه‌های تخصصی و کمیته‌های فنی ستاد احیا دریاچه ارومیه و به‌منظور حمایت از رساله‌های هدف‌دار تحقیقاتی در راستای کمک به تحقق احیای دریاچه ارومیه، بدین‌وسیله دفتر برنامه‌ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه دومین فهرست عناوین تحقیقاتی که در سال جاری به‌عنوان رساله دکتری و یا پروژه‌های کارشناسی ارشد قابل انجام و توسط ستاد قابل حمایت می‌باشد را اعلام نموده است. در همین راستا از پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه درخواست می‌گردد در صورت تمایل  پیشنهاد‌های خود را به این ستاد ارسال فرمایند.پژوهشگران و دانشجویان، پروپوزال پیشنهادی خود را با فرمت دانشگاه ارومیه به همراه نامه استاد راهنما و مدارک مربوطه حداکثر تا شهریور 1397 به واحد مطالعات ستاد احیای دریاچه ارومیه به آدرس ایمیل ulrp@sharif.ed  ارسال نمایند .

جهت دریافت اولویت‌های پژوهشی و اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.