جلسه‌ی هم‌افزایی و هم‌اندیشی دست اندکاران حفاظت از تالاب های استان

در راستای هم‌افزایی و ایجاد تعامل سازنده فی‌مابین دست‌اندرکاران حفاظت از تالاب های استان و ایجاد هماهنگی با اقدامات مرتبط با احیای دریاچه ارومیه، جلسه ای در روز یکشنبه 30 دی ماه با حضور کلیه  ذی مدخلان این امر شامل مدیران و نمایندگان محترم اداره کل محیط زیست، سازمان جهاد کشاورزی، سازمان آب منطقه ای، ستاد احیای دریاچه ارومیه، استاندارای آذربایجان غربی، دفتر حفاظت از تالاب ها، تسهیل گران فعال در حوزه تالاب ها و  همکاران گروه محیط زیست پژوهشکده  مطالعات دریاچه ارومیه در محل پژوهشکده برگزارشد.

در ابتدای این جلسه، جناب آقای مهندس جلیلی رییس محترم جهاد کشاورزی استان ضمن برشمردن ظرفیت ها و محدودیت های بخش کشاورزی استان، گزارشی از فعالیت های انجام شده توسط آن سازمان در ارتباط با کشاورزی پایدار و جلب مشارکت کشاورزان در حفظ تالاب ها ارائه نمودند. در ادامه جلسه، نهادها و سازمان های حاضر در جلسه به تشریح پروژه ها و اقدامات انجام شده پرداختند. هدف اصلی این جلسه، هم افزایی و افزایش آگاهی بین گروه های موثر در حفاظت تالاب ها و معرفی طرح های موفق، حرکت به سمت یکپارچه سازی دیدگاه ها و فعالیت ها بود.

با توجه به نقش اساسی اقدامات مشارکتی در موضوع احیای دریاچه ارومیه، چنین جلساتی می تواند باعث پرهیز از موازی کاری ها و اقدامات بخشی باشد.