دعوت به همکاری در گروه پژوهشی فرآوری رسوبات پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه

گروه پژوهشی فرآوری رسوبات باهدف ارزیابی روش‌های علمی و کاربردی در استفاده از ظرفیت رسوبات بستر دریاچه ارومیه و رودخانه‌های منتهی به آن از ابتدای بهمن‌ماه امسال در پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه آغاز به کار نموده است.

در این زمینه آقای دکتر فرخ اسد زاده مدیر گروه فرآوری رسوبات گفت که این گروه پژوهشی در راستای تکمیل اهداف خود به‌منظور استفاده بهینه از ظرفیت رسوبات دریاچه ارومیه و مدیریت پایدار آن‌ها اقدام به ایجاد یک کارگروه تخصصی پژوهشی  با هدف پیشبرد مطالعات کاربردی نموده است.

در این راستا از کلیه همکاران هیئت‌علمی دانشگاه ارومیه که در این زمینه دارای تجربه و تخصص می‌باشند. دعوت می‌شود برای همکاری در این کارگروه اعلام آمادگی نموده و ایده‌ها و نظرات خود را تا پایان بهمن‌ماه 97 به ایمیل f.asadzadeh@urmia.ac.ir  ارسال نمایند.

لازم به ذکر است که در طول سال‌های اخیر با تشدید خشکی دریاچه ارومیه سطوح وسیعی از رسوبات دریاچه در معرض عوامل محیطی قرار گرفته‌اند. در کنار خطرات ناشی از ایجاد گردوغبار و سایر مسائل زیست‌محیطی، این رسوبات دارای پتانسیل فراوان برای استخراج ترکیبات گوناگون می‌باشند. با توجه به ماهیت بین رشته ای این مباحث حضور همکاران متخصص رشته های گوناگون مانند زمین شناسی، شیمی، مهندسی معدن، علوم خاک و منابع طبیعی در این کارگروه می تواند در پیشبرد اهداف پژوهشکده موثر باشد.